Friday the 13th

Vrijdag de 13e. Voor de sommigen een ongeluksdag, maar in Estrado Harderwijk niet hoor. Daar stonden een aantal prachtige metalbands op het rooster om het lot deze dag volledig om te draaien.

PANOPTIKON
Om deze vrijdag de 13e te openen, stond de oldschool death metal band Panoptikon op het podium. Deze band kent stevige zware riffs en diepe grunts begeleid door beukende drums.
In 2006 is de band opgericht en in 2011 hebben ze een promo uitgebracht die ze die avond uiteraard ten gehoren brachten.

EVE’S FALL
Als 2e band van de avond, was Eve’s Fall aan de beurt. Deze band speelt een verfrissende mix tussen progmetal en gothic metal. Ondanks dat de band niet te bang is om pop-invloeden toe te passen, verliest de band nergens hun metalgeluid.
Eve´s Fall is een nieuwe band waarvan dit dan ook de eerste live show was. Maar de leden samen hebben al aardig wat live-ervaring op gedaan in Annatar.

PLUSMINUS
Als afsluiter van de avond speelt de tribute band Plusminus covers van o.a. KISS, Thin Lizzy, Judas Priest, AC/DC, Black Sabbath en andere klassieke hardrock bands.
Plusminus bestaat uit leden van Ancient Rites, Inquisitor, Sublustris, Art of Preminition en Ede Lapdog Bluesband. Dit betekend dat menig lid al vele jaren podiumervaring heeft en dat is zowel te horen als te zien. Ook deze avond was deze band een garantie voor een geslaagd feest van bekende herrie en een aardige dosis humor tussen de nummers door.

Loading