Contact/colofon

Wilt u contact zoeken met vAnDré, 
of gewoon reageren op iets,
gebruik dan onderstaand formulier
( of mail naar andre@abroens.nl )

[bestwebsoft_contact_form]

Colofon

vAnDré respecteert jouw privacy en werkt NIET met cookies. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wij data registreren voor ons of andere bedrijven. 

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als een soort ‘dagboek/fotoalbum’ van herinneringen van André Broens (vAnDré). De site is een bijzondere verzameling berichten, die vAnDré gepost omdat hij slechte ervaringen heeft met harde schijven. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel vAnDré zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen  wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. vAnDré garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij is van virussen. vAnDré wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Op deze website staan links naar websites van derden. vAnDré aanvaart geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door vAnDré niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Het overgrote deel van de intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berust bij vAnDré. In uitzonderlijke gevallen liggen de rechten bij derden en heeft vAnDré toestemming tot het gebruik (via mail en/of naamsvermelding). Een enkel ‘opfleur’-element is zonder overleg overgenomen, waarbij vAnDré zich ervan verzekerd heeft dat de site die de afbeelding aanbiedt dat rechten-vrij doet. Mocht u ondanks onze zorg onverhoeds constateren dat wij hierbij een onjuiste beoordeling hebben gemaakt, dan vernemen wij graag zo spoedig mogelijk de correcte informatie , zodat het kan worden rechtgezet. U kunt informatie (in beeld, tekst, geluid), voor zover de rechten bij vAnDré liggen, probleemloos gebruiken om af te drukken of te downloaden voor eigen persoonlijk gebruik. 

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van vAnDré. 

 

 

Deze disclaimer kwam tot stand met behulp van Gielen Juridisch Advies. 

 

 

VanDré is André Broens 
De Stelling 1034 
8232 EC Lelystad 
06-18841664 

Loading