Zwaardtijd 2014

Na het succes van twee Wolfstijd-festivals, werd het tijd om het Wolfstijd-concept uit te breiden. En wel deze zomer, met een eerste Black metal concertavond Zwaardtijd.
Op 30 augustus 2014 vond de eerste editie van Zwaardtijd plaats in de Power Stage zaal van Poppodium Bibelot te Dordrecht.

Al sinds 1999 is Onheil te vinden in de Nederlandse underground scene. In 2007 maakte de band een grote verandering door, toen bandleden uit Martyr en Onheil samensmolten tot ‘het nieuwe Onheil’. Inmiddels heeft Onheil het podium gedeeld met bands als Mayhem, Aura Noir, Hollenthon, Sadist, Endstille en Vader.
Het nieuwe album ‘Storm is coming’ komt officieel pas 5 september uit, maar tijdens Zwaardtijd op 30 augustus kun je jouw exemplaar al kopen!

Na 1,5 jaar niet live gespeeld te hebben, zal Fenris op Zwaardtijd een exclusieve show geven waarbij nieuw materiaal wordt gespeeld van het album dat in september opgenomen gaat worden. Deze nummers zijn nog niet eerder live gespeeld, dus dit is een primeur!

Nymeria is opgericht in 2005 en zij werken inmiddels aan hun derde album, dat naar verwachting in de herfst van dit jaar zal uitkomen. Hun melodische Death/Black metal muziek met een licht gotisch randje werkt opzwepend en staat garant voor een show die niet verveelt.

Bezoekers: 922 totaal,  2 vandaag