The Charm The Fury

Een Metal-avond in de Underground in Lelystad (1 feb 2014) met Prevent The Fall (Almere), Wasted Bullet (Tilburg) en The Charm The Fury (Amsterdam).

Afsluiter vanavond is The Charm The Fury uit Amsterdam. De female fronted metalcore-band stond onlangs nog op Vans Warped Tour in Londen en Eindhoven. De grunts van frontvrouw Caroline Westendorp worden afgewisseld met cleane zang, een stortvloed aan breakdowns met inventieve melodieën. Het vermaarde Franse label Listenable Records verzamelde het onlangs op debuutplaat “A Shade of My Former Self”.

Wasted Bullet is een metalcore / hardcore band uit Tilburg, opgericht in 2008. De band onderscheidt zich met zijn unieke mix van hardcore gecombineerd met pakkende melodieën. In 2013 bracht de band de EP Arrogance. Ignorance. uit. Een EP met 7 tracks die belangrijke aspecten van het leven onder de loep nemen. Invloeden van de band zijn Architects, Misery Signals en The Ghost Inside.

Prevent the Fall is een jonge metalcore band uit Almere. Na de naamsverandering van Undershadow naar Prevent the Fall zijn ze in de lift geraakt. Ze wonnen de jury- en publieksprijs van de Flevolandse voorronde van Metalbattle, de juryprijs van de voorronde van Flavourland, en stonden in een afgeladen grote zaal van De Melkweg. Met hun krachtige riffs en catchy refreinen, staat Prevent the Fall garant voor een keiharde en energieke show!

 332 total views,  4 views today

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • MySpace
  • Live
  • Add to favorites