Afsluitende workshop (KUNSTwerkAanDeWinkel) (VERKOCHT)

Dit is een videoverslag van de afsluitingsavond voor de medewerkers van kunstwerkaandewinkel op 29 mei, in winkelcentrum Boulevard Nesselande, Maltaplein 56, Rotterdam Alexander.
Er was een workshop olieverf schilderen, overheerlijke hapjes en volop drinken.

In een leegstaand winkelpand is voor enkele maanden door Corio ter beschikking gesteld. Dit is een echte kunstwinkel geworden waar beginnende kunstenaars samen met bekende kunstenaars hun werk exposeren. De eerste maanden van 2012 zullen er wisselende tentoonstellingen zijn van kunstenaars uit de wijk en omstreken, naast een aantal kunstwerken van gevestigde Nederlandse kunstenaars.


Corio, Buurtwerk Alexander, Sonor, WONIO, Kunstkring Prins Alexander, CurZus&Zo, Jolanda van der Heiden, kunstenaars Astrid Vonk, Yvonne van den Nieuwendijk en Marije de Wijn hebben de handen ineengeslagen en met elkaar is het gelukt om voor de buurt een tijdelijke galerie te organiseren met kunstenaars uit de deelgemeente.

Doorlopend worden er diverse workshops en lezingen gegeven, verzorgd door CurZus&Zo.
Kunstkring Alexander verzorgt de aanmeldingen van de kunstenaars en de expositie. Daarnaast geven Astrid en Ivonne workshops en worden er ook lezingen gehouden. Het programma kunt u vinden op www.kunstwerkaandewinkel.nl en in het buurtatelier ‘KUNSTwerk aan de winkel’.

Jan, Tineke, Jolanda, Karin, Fred, Guy, Astrid, Marije, Yvon, Nel, Raymond, Marleen, Marieke, Ivon, Jacco en André.

Loading