Black Roses

Zelf films maken is leuk, evenals gebeurtenissen registreren. Bruiloften, toneelstukken, noem maar op. Proberen de sfeer van het moment vast te leggen, zonder te regisseren.
Onze zoon speelt basgitaar in een gothic-band. De clip hierna werd afgedraaid tijdens hun eerste echte optreden op de middelbare school. (Geluid is minder, omdat het een geluidloze clip was voor op de achtergrond bij een live optreden.)
Vanaf dat moment probeer ik zoveel mogelijk optredens van hen vast te leggen op film, met 1, 2, 3 en zelfs 4 camera’s. De band kan ervan leren, maar ik ook.
br-dvds
Inmiddels heb ik ook al diverse andere formaties op video vastgelegd. Regionaal: Divertido, Re-Fine, Jazzy and the Pattynama’s, Fake Freedom, Joyce & Ken, Distortion, enz.
Landelijk: KISS on the Rocks, Omnia, Van Katoen, Rapalje, Goddess of Desire, Drive Like Maria, Colossa, Sodomy & Lust, Depotax, A New Dawn, The Dreamside, Datura, Vurdalak, Seventh Sin, enz.
Internationaal: Battlelore, Panchrysia, Crematory en van een afstandje: Mötley Crüe, Delain, Heaven and Hell, Marilyn Manson, Devil Driver, Nightwish, Kataklysm, Lacuna Coil, Slipnot, Scar Symmetry en veel, veel meer.

Speciale projecten zijn toch wel die met Henk Westbroek in de clip Satanklaas en het meewerken aan de internationale DVD van de Zweedse meiden-metal-formatie Hysterica. Maar ook het maken van de clip voor KISS on the rocks en het maken van de DVD van de happening rond de KISS-drummer Eric Singer.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=Mz2MFouNPUc

 2,446 total views,  2 views today

  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • MySpace
  • Live
  • Add to favorites