Ongekend Talent – Eindfilm 2023

Groep 8 van basisschool Laetare presenteert “Ongekend Talent”. Dit is de film waarmee ze afscheid nemen van hun basisschool. Deze eindfilm is op maandag 17 juli 2023 om 19:00 uur in première gegaan.
Het bijzondere van deze eindfilm is dat het in een extreem kort tijdbestek gemaakt moest worden.

De oude, vergeetachtige directeur van de school ‘Grijsmaarwijs’ is de grootste fan alle leerlingen, maar moet dit schooljaar met pensioen. Er komt een nieuwe directie op school die de gemoedelijke en relaxte sfeer op de school volkomen veranderd.

De nieuwe directeur ‘Tijdisgeld’ introduceert een nieuwe lesmethode, die erop is gericht de leerlingen zo snel mogelijk volwassen te krijgen. Onnozele talenten als samenwerken, creativiteit en sportiviteit hebben bij deze methode geen kans. Maar dat is iets waar de leerlingen juíst goed in zijn. De directeur is zeker van zijn zaak: “De leerlingen uit groep 8 gaan volgend jaar naar het voortgezet en daar is geen tijd meer voor spelletjes.” ‘Het kind moet eruit’.

Het vak volwassenkunde wordt geïntroduceerd en het lijkt er zelfs even op dat de leerlingen helemaal niet naar het voortgezet onderwijs mogen gaan. Groep 8 komt bij elkaar en door het combineren van al hun talenten lukt het hen om directeur ‘Tijdisgeld’ op andere gedachten te brengen.

Eindfilms van de vorige jaren zijn:

Toetsie Foetsie
De V-factor
Hotel
Hotel (Online)
Onvergetelijk

Loading